dijous, 4 de febrer del 2016

DIJOUS LLARDER

Aquest matí, com mana la tradició, hem anat al Parc Central a menjar la truita o la botifarra. Els nostres padrins de cinquè ens hi han acompanyat.


Un cop allà, hem esmorzat tots junts per tal d'agafar forces i poder fer la prova que ens havia demanat en Pellofa i desfer així l'encanteri que li havia fet la Vella Quaresma l'any passat.


Després d'esmorzar, tots els nens i nenes de l'escola hem anat a buscar les lletres que ens havia demanat en Pellofa. Nosaltres, juntament amb els nostres padrins, les hem hagut de buscar a la zona dels gronxadors. Ens ha costat una mica, però finalment, les hem trobat!


Quan hem tingut les nostres lletres, les hem portat amb les que havien trobat els nostres companys, i així hem pogut cridar ben fort les paraules RUSQUI TRUSQUI RASCA TRASCA per desfer l'encanteri i ajudar a en Pellofa a sortir del seu amagatall. 
En Pellofa ens ha agraït molt que l'ajudéssim i ens ha dit que ara toca divertir-nos i fer gresca!!!! I que ens vol veure demà a tots disfressats a la rua. I així serà!!!!


Us convidem a tots/es a la Rua de Carnaval de la nostra escola. No us la perdeu, serà espectacular!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada