diumenge, 6 de març del 2016

COLÒNIES A LA GRANJA

El passat dijous, els nens i nenes de P4 i P5 vam marxar de colònies a La Granja de Santa Maria de Palautordera.


A primera hora del matí l'autocar ens va recollir a l'escola i totes les famílies ens vau acomiadar, desitjat-nos que ho passéssim d'allò més bé!


Un cop vam arribar a La Granja, vam carregar motxilles i les vam deixar a la nostra casa.


I després d'esmorzar ja estàvem preparats per començar les activitats. 
L'objectiu d'aquestes colònies era treballar les competències emocionals necessàries per identificar i gestionar les nostres emocions. A través de la Nana Bunilda, una bisbi molt experimentada, aprendríem l'art de la màgia petita per convertir tot allò que no ens agrada (ràbia, pors, tristesa...) en coses dolces!
La Nana Bunilda ens va posar uns reptes per tal d'arribar a ser bisbis. Havíem de trobar: el cor de l'amor, els ous de la imaginació, les plomes de l'empatia i les pólvores de la confiança.  Així que després de dinar se'ns va girar feina. Vam anar a l'escola de màgia, ens vam endinsar al Bosc Màgic, vam transformar la gelosia en galetes i vam fer cabanes per als petits bisbis.


També vam entrenar en un circuit d'aventura, vam passejar pel bosc, van pujar en un carruatge...


Mentre realitzavem totes aquestes proves, vam anar trobant el cor, les plomes, els ous i les pólvores.  Així al final amb tots aquells ingredients vam poder fer la poció màgica  per aconseguir les pedres dels malsons. A partir d'ara, quan les Tortugues ho necessitin, amb aquestes pedres podran transformar totes les emocions que no els agradin en coses dolces! 


Un dels reptes més importants era la nit... Van ser molt valents ja que, tot i tenir por, van anar al bosc i fins i tot es van atrevir a apagar les llanter-nes i quedar-se a les fosques!


Després de tantes emocions i aventures, a la nit vam descansar d'allò més bé! Que divertit va ser dormir en lliteres i compartir habitació amb els nostres companys!


Han sigut unes colònies fantàstiques on, a més de gaudir de la natura, hem après a gestionar les nostres pors i transformar-les en coses dolces! 
Una experiència genial i enriquidora per a tots. Unes colònies que recordarem sempre!







1 comentari:

  1. Que be poder veure els nens gaudint amb els seus companys...
    Una experiencia inovidable per tots, segur!

    ResponElimina