dilluns, 18 d’abril del 2016

1r CONCURS MURAL DE LA PLAÇA DE CUBA

Com ja us vam informar, els nens i nenes de P4 ens presentem al 1r Concurs Mural de la Plaça de Cuba. Entre tots/es hem elaborat un mural de Sant Jordi. Hi hem posat moltes ganes i entusiasme per tal de realitzar un gran treball. A continuació us mostrem tot el procés d'elaboració.

Primer de tot vam fer una prova en petit format per tal de tenir clara la idea inicial, i després, vam dibuixar el drac a la base del nostre mural.


Seguidament vam passar a pintar el cel amb rodets i pintura acrílica blava.

 

Un cop pintat el cel, vam poder enganxar trossets de paper de seda verd al cos del drac.


Després cada nen/a va punxar un triangle de paper xarol de color vermell per fer les punxes del drac.


I per acabar el drac, li vam posar la Senyera, que vam fer amb barres de plastilina grogues i vermelles.


Un cop acabat el drac, vam passar a fer les branques del roser enrotllant tires de paper de seda verd fosc. Després cada nen/a va elaborar la seva rosa fent una tira llarga de plastilina vermella i cargolant-la posteriorment.

 

Un cop feta la rosa, cadascú va triar i enganxar la seva a la branca que va voler.


Per últim, amb escuradents pintats amb retolador verd, vam fer les punxes del roser. I aquest és el resultat de la nostra obra d'art:


A partir de dimecres dia 20 d'abril a la tarda, el nostre mural estarà exposat a la part central de la Plaça de Cuba. El dijous 21 d'abril a partir de les 11:30h i fins el tancament del mercat, es duran a terme les votacions populars per tal d'escollir el mural guanyador. Us animem a passar dijous pel Mercat de la Plaça de Cuba a fer la vostra votació. Els murals guanyadors tindran com a premi una classe de cuina amb l'Àvia Remei. 
Ens encantaria guanyar! Ens voleu ajudar? 
Però si no ho aconseguim, igualment estarem contents i satisfets, doncs hem gaudit d'una experiència fantàstica de treball plàstic en equip, i ho hem passat molt i molt bé!!!










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada