dimecres, 15 de febrer del 2017

COLÒNIES A LA LLOBETA

Per fi hem anat de colònies! 
Han passat tan ràpid que molts de nosaltres no volíem tornar.

El dijous, en arribar, ens van rebre tots els personatges del circ que, més tard, ens ensenyarien a fer un munt de peripècies al circ de La Llobeta.

Entre malabars, equilibris, conèixer un clown i buscar les flors de la Noha va passar tot el matí i tarda del primer dia en un obrir i tancar d'ulls.

A la nit, els personatges de a casa ens van convidar a un sopar de gala i, un cop acabat, vam agafar els nostres lots per buscar, entre la foscor, 19 entrades per assistir al Gran Circ de la Llobeta. Quin espectacle!

En acabar, el més divertit... a posar-nos el pijma, presentar els nostres ninos, rentar dents i... a dormir!

Bé, això de dormir va anar molt bé i ni ens vam adonar que durant la nit, la teacher Tatiana i l'Olga van anar a la recerca dels nostres ninos perquè, o havien caigut o estaven amagats a dins dels nostres sacs.

El divendres, tot i haver viscut moltes emocions i arrossegar una mica de cansament, teníem ganes de més. Al matí vam experimentar amb el trapezi i la màgia, i com a bons artistes de circ, ens van donar un diploma.

Després d'un bon dinar de macarrons, peix arrebossat i gelat, ens esperava per finalitzar la nostra estada, un taller de maquillatge per a tots.

Mireu com hem gaudit d'aquestes colònies....


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada